Avondvierdaagse 2020

Tijdens het Beach Event wordt de Avondvierdaagse in Ochten gelopen. Dit jaar voor de zevende keer. Van 7 juli tot en met 10 juli wordt er door de wandelaars dagelijks een parcours van 5 kilometer gewandeld. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

De routes lopen door Ochten, IJzendoorn en Eldik. Deelname kost € 3,- per persoon (Schrijf je jezelf in via de website dan betaal je € 3,- per persoon. Schrijf je jezelf in op de maandag van het Beach Event dan betaal je 50 cent meer. Dat betekent dat je dan € 3,50 per persoon betaalt) . Kinderen jonger dan 3 jaar betalen helemaal niets. Ben je jonger dan 13 jaar dan moet er een volwassene met je meelopen. Wij zorgen ervoor dat niemand achterblijft. Achter de stoet rijdt een bezemwagen die eventuele uitvallers mee zal nemen. Maar niemand gaat uitvallen natuurlijk!

Iedere avond wordt er om 19:00 uur gestart.

Inschrijven voor de editie van 2020 kan via de website vanaf 1 mei tot vrijdag 3 juli. Daarna kun je jezelf alleen nog inschrijven tijdens de maandagavond (6 juli) van het Beach Event (Let op! dat is dus € 0,50 per persoon duurder). Vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur kun je terecht in de “vierdaagse” tent. Heb je jezelf ingeschreven via de website dan kun je op dinsdag 7 juli vanaf 18:00 uur je stempelkaart ophalen in de vierdaagse tent op het Beach Event terrein.

Op vrijdagavond worden de vierdaagse wandelaars feestelijk binnengehaald op de “Viawaalbandijk”.

Menu