Geef de Sponsor een kans

Sponsors vinden het belangrijk om evenementen in het eigen dorp te ondersteunen. Financieel, met materialen of wellicht met het beschikbaar stellen van opslagruimte. Dat heeft ervoor gezorgd dat we weer een mooi aantal evenementen hebben in Ochten. Daarnaast doen ook de sportverenigingen het goed. Kortom, er is altijd wel iets te doen en ook nog eens voor iedereen!

Wij, Evenementen vereniging Ochten, realiseerden ons dat we ieder jaar weer aankloppen bij sponsoren en dat we ieder jaar weer super geholpen worden. Maar wat doen wij er als inwoners van Ochten eigenlijk voor terug? Wij kwamen als bestuur al snel tot de conclusie dat we dat nauwelijks deden. Online vanuit je luie stoel vind je alle producten tegen de beste prijs en condities. Maar is dat wel zo? Geen idee eigenlijk, want we hebben het de lokale ondernemer niet eens gevraagd!

Met dat in ons achterhoofd hebben we een simpel idee bedacht. Als we het de ondernemers (de sponsor) nu eens gewoon vragen!

Ochten heeft zoveel te bieden: auto’s, aannemers, sloopwerken, supermarkten, bloemen, bomen, verzekeringen, aannemers, makelaars, zeilmakerijen…enz. Letterlijk alles van A tot Z wordt aan dienstverlening of producten aangeboden.

Dus ben je inwoner van Ochten? Stap dan eens naar een lokale ondernemer en vraag hem of hij je kan helpen. Moet je persé een dienst of product afnemen? Nee, maar geef ze in ieder geval een kans!

Evenementen vereniging Ochten

P.s.: ben je een vereniging of organiseer je een evenement en wil je het concept promoten? Neem dan contact met ons op!

 

Menu