Tablets voor Elim

Uiteraard houdt het Coronavirus ons ook bezig. We hebben er nog steeds het volste vertrouwen in dat we ons jubileum kunnen gaan vieren in juli. Daarom gaan we door met de voorbereidingen. Neemt niet weg dat wij zien wat er om ons heen gebeurt.
Ons motto is:”¬†voor jong en oud leuke activiteiten organiseren.” Nu vinden wij dat we voor 1 categorie op moeten staan. De ouderen onder ons raken door het Coronavirus in een isolement. Om het risico op besmetting te voorkomen is afstand houden geboden. Die afstand kunnen we verkleinen door gebruik te maken van hedendaagse communicatie technieken. Met een tablet en (bijvoorbeeld) Facetime kom je al een heel eind.
Daarom starten wij een inzamelingsactie om voor de bewoners van Elim tablets te kunnen aanschaffen die we op een ontzettend eenvoudige manier geschikt maken om met de buitenwereld te kunnen blijven communiceren. Zou toch mooi zijn dat ze onze mooie omgeving kunnen blijven zien zonder dat ze de deur uit hoeven. Of dat ze contact kunnen houden met familie en vrienden.
Als we met z’n allen onze schouders eronder zetten kunnen we snel wat organiseren. Kennis en kunde is aanwezig, nu alleen nog een potje geld en we kunnen aan de slag.
Doe je mee? Doneer je bijdrage op NL84RABO015.76.14.425 o.v.v. tablets Elim.
Wij hebben er zin in!
Evenementen vereniging Ochten

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu