De inschrijving voor het  Beach Event 2022 word in mei 2022 geopend. Het Beach Event wordt georganiseerd van 2 t/m 9 juli 2022.

LET OP! Inschrijven voor de vierdaagse kan niet meer online. Inschrijving vindt plaats op maandag 4 juli in de vierdaagse tent op het BEACH EVENT terrein vanaf 18:00 uur. De vierdaagse wordt gelopen van 5 t/m 8 juli 2022.

Door jezelf in te schrijven ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: alle foto’s die tijdens dit evenement van de deelnemers worden gemaakt, mogen vrij gepubliceerd worden op onze website. Evenementen vereniging Ochten kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade die aan deelnemers of bezoekers is ontstaan tijdens het evenement. Schade mogelijk als gevolg van, maar niet beperkt tot: blessures, diefstal, ongevallen…etcetera. Tijdens het evenement zijn HUISREGLEMENT van toepassing. Door een evenement van de evenementen vereniging Ochten te bezoeken of eraan deel te nemen ga je automatisch akkoord met deze huisregels en de naleving ervan. De inschrijfgegevens worden maximaal tot 3 weken na het evenement bewaard en daarna verwijderd. De gegevens worden alleen gebruikt om je inschrijving te registreren en per mail te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinde noch doorgegeven aan derden.

Beachsoccer teams

Inschrijven Beachsoccer 2022

De inschrijving voor het BEACH EVENT 2022 is geopend. Het BEACH EVENT vindt plaats van 2 juli tot en met 9 juli 2022. Inschrijving is pas definitief als we binnen 14 dagen het inschrijfgeld (€ 20,-) hebben ontvangen op onze bankrekening: Evenementen vereniging Ochten, Rabobank NL84RABO015.76.14.425 ovv naam en teamnaam. Voor de jeugd is het toernooi gratis!! Schrijf je jezelf in als RESERVE dan betaal je pas wanneer je hoort dat je mee kan doen.
Naam(Vereist)
Adres
Categorie(Vereist)
Let op dat je de goede leeftijdscategorie kiest. We hebben de vorige editie helaas twee teams moeten uitsluiten omdat 1 of meer deelnemers niet in de juiste categorie waren ingeschreven.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven Beachvolley 2022
Het Beachvolley wordt op zaterdag 9 juli gespeeld tijdens het BEACH EVENT (Locatie achter Eethuis de Veerstoep in Ochten). Je speelt recreatief volleybal (smashen en bovenhands serveren zijn bijvoorbeeld niet toegestaan) met vier spelers in het veld. Het doordraaien mag onbeperkt. Het toernooi begint om 10 uur en duurt ongeveer tot 16 uur.(Oja..je moet minimaal 16 jaar oud zijn!).
Inschrijving is pas definitief als we binnen 14 dagen het inschrijfgeld (€ 15,-) hebben ontvangen op onze bankrekening: Evenementen vereniging Ochten, Rabobank NL84RABO015.76.14.425 ovv naam en teamnaam.
Gegevens inschrijver(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pubquiz

Inschrijven Pubquiz 2022
De Quiz vindt plaats op 8 juli 2022. Dat is op de vrijdagavond. Naar verwachting starten we rond 21:30 uur met de quiz.
Je kunt meedoen met een team van maximaal vijf personen. Het minimum aantal is 2 (maar vijf is leuker toch ;-)) (Oja..je moet minimaal 16 jaar oud zijn!).
Inschrijving is pas definitief als we binnen 14 dagen het inschrijfgeld (€ 10,-) hebben ontvangen op onze bankrekening: Evenementen vereniging Ochten, Rabobank NL84RABO015.76.14.425 ovv naam en teamnaam.
Gegevens inschrijver(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.