Het Beach Event wordt georganiseerd van 29 juni t/m 6 juli 2024. Ook dit jaar hebben we al weer veel inschrijvingen mogen ontvangen voor het beachsoccer- en volleybal. Bijna alles zit vol. 

 • Op dinsdagavond 2 juli (18.30) is er nog plek voor één damesteam.
 • Op de woensdagmiddag (14.00) is er nog plek voor meerdere teams in de categorie Jeugd 8,9.
 • Op de donderdagmiddag (16.00) is er nog plek voor meerdere teams in de categorie Jeugd 12,13 en 14,15.

Mocht je je toch nog willen aanmelden, neem dan via de mail contact met ons op.

Voor de Vierdaagse kun je je maandagavond 1 juli vanaf 18:30 tot 20:00 inschrijven in onze Vierdaagse tent op het Beach Event terrein. Dit vindt je aan de Waalbandijk in Ochten, naast Eethuisje De Veerstoep.

Inschrijven voor de Pubquiz doen je met het onderstaande formulier.

 

Pubquiz 2024

De Quiz vindt plaats op vrijdagavond 5 juli 2024. Vanaf 21.00 heten wij jou met je team welkom en vanaf 21.30 gaan we weer strijden om de felbegeerde titel.

Je kunt meedoen met een team van maximaal vijf personen. Het minimum aantal is 2 (maar vijf is leuker toch ;-)) (Oja..je moet minimaal 16 jaar oud zijn!).

Inschrijving is pas definitief als we binnen 14 dagen het inschrijfgeld (€ 10,-) hebben ontvangen op onze bankrekening: Evenementen vereniging Ochten, Rabobank NL84RABO015.76.14.425 ovv naam en teamnaam.
Gegevens inschrijver(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Door jezelf in te schrijven ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

  • alle foto’s die tijdens dit evenement van de deelnemers worden gemaakt, mogen vrij gepubliceerd worden op onze website.
  • Evenementen Vereniging Ochten kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade die aan deelnemers of bezoekers is ontstaan tijdens het evenement. Schade mogelijk als gevolg van, maar niet beperkt tot: blessures, diefstal, ongevallen…etcetera.
  • Tijdens het evenement zijn HUISREGLEMENT van toepassing. Door een evenement van de evenementen vereniging Ochten te bezoeken of eraan deel te nemen ga je automatisch akkoord met deze huisregels en de naleving ervan.
  • De inschrijfgegevens worden maximaal tot 3 weken na het evenement bewaard en daarna verwijderd. De gegevens worden alleen gebruikt om je inschrijving te registreren en per mail te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinde noch doorgegeven aan derden.