De inschrijving voor het  Beach Event 2023 word in mei 2023 geopend. Het Beach Event wordt georganiseerd van 1 t/m 8 juli 2023.

Door jezelf in te schrijven ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: alle foto’s die tijdens dit evenement van de deelnemers worden gemaakt, mogen vrij gepubliceerd worden op onze website. Evenementen vereniging Ochten kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade die aan deelnemers of bezoekers is ontstaan tijdens het evenement. Schade mogelijk als gevolg van, maar niet beperkt tot: blessures, diefstal, ongevallen…etcetera. Tijdens het evenement zijn HUISREGLEMENT van toepassing. Door een evenement van de evenementen vereniging Ochten te bezoeken of eraan deel te nemen ga je automatisch akkoord met deze huisregels en de naleving ervan. De inschrijfgegevens worden maximaal tot 3 weken na het evenement bewaard en daarna verwijderd. De gegevens worden alleen gebruikt om je inschrijving te registreren en per mail te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinde noch doorgegeven aan derden.

 

Pubquiz

Inschrijven Pubquiz 2023
De Quiz vindt plaats op 7 juli 2023. Dat is op de vrijdagavond. Naar verwachting starten we rond 21:30 uur met de quiz.
Je kunt meedoen met een team van maximaal vijf personen. Het minimum aantal is 2 (maar vijf is leuker toch ;-)) (Oja..je moet minimaal 16 jaar oud zijn!).
Inschrijving is pas definitief als we binnen 14 dagen het inschrijfgeld (€ 10,-) hebben ontvangen op onze bankrekening: Evenementen vereniging Ochten, Rabobank NL84RABO015.76.14.425 ovv naam en teamnaam.
Gegevens inschrijver(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.