Evenementen Vereniging Ochten

p/a Verlengde Schoolstraat 23
4051 AS Ochten
KvK 51485958
NL84RABO015.76.14.425

Contactpersoon:
Maikel van de Voort
evenementenverenigingochten@gmail.com

HUISREGLEMENT:

  • De Vereniging heeft het recht bezoekers en deelnemers aan het evenement te fouilleren.
  • Het is niet toegestaan alcoholische dranken en/of drugs mee te nemen naar een evenement.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Het is voor persponen jonger dan 18 jaar niet toegestaan om alcohol te nuttigen op een evenement.
  • Evenementen worden voor u en ons beveiligd door: beveiligingsmedewerkers en beveiligingscamera’s.
  • Individuen die het reglement in de ogen van de organisatie overtreden worden zonder discussie verwijderd van het evenement. Eventuele sancties (zoals bijvoorbeeld boets…enz) worden verhaald op het individu dat het reglement heeft overtreden.

Privacy:
Evenementen Vereniging Ochten (hierna Vereniging) slaat alleen persoonsgegevens op van diegene die zich inschrijven voor het evenement. Bezoekers en deelnemers aan het evenement geven automatisch toestemming tot het plaatsen van foto- en beeldmateriaal op www.evenochten.nl (hierna: website) van de Vereniging. De Vereniging heeft het recht bezoekers en deelnemers aan het evenement te fouilleren. Inschrijfgegevens worden drie maanden na het evenement verwijderd. Mocht je gegevens eerder willen verwijderen of je foto(s) van de website verwijderd willen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Uw gegevens worden dan zo snel als mogelijk verwijderd.

Contact

Menu