Even voorstellen…

Evenementen Vereniging Ochten!

Evenementen vereniging Ochten heeft zich ten doel gesteld om evenementen voor jong en oud te organiseren in Ochten. De evenementen hebben verschillende thema’s: het BEACH EVENT (met Beachsoccer, Beachvolley en de Vierdaagse), het Ochtoberfest en het Sinterklaasfeest van Ochten.

Evenementen

Het organiseren van evenementen is geen doel op zich. Het doel is, zoals eerder aangeven, voor jong en oud leuke activiteiten te organiseren. Daarbij kijken we vooral naar wat het evenement voor Ochten betekent. De vereniging heeft geen winst oogmerk. Het geld dat we binnenkrijgen door inschrijvingen of van sponsoren zal altijd gebruikt worden voor een nieuw evenement of om het bestaande evenement het volgende jaar nog leuker te maken.

Het bestuur

Om evenementen te kunnen organiseren heb je vrijwilligers nodig. Afgelopen jaren is gebleken dat wanneer er een evenement georganiseerd werd, er altijd enthousiaste mensen waren die het organiseren van zo’n evenement mogelijk maken. Het bestuur van de vereniging, Maikel van de Voort, Richard van Eldik, Ad van de Kolk en Johnny van de Voort, leunen sterk op deze vrijwilligers.

Wat willen we bereiken

In Ochten is het een aantal jaren te stil geweest met als dieptepunt het ontbreken van koninginnedag. Echter hebben wij gemeend niet langer te klagen maar er zelf iets aan te gaan doen. Gelukkig zijn we niet de enige. Koningsdag is opgepakt door een grote groep enthousiaste mensen die er in 2012 weer iets moois van maakte. Rots in de branding is altijd de wieleronde van Ochten geweest. Dat willen we in Ochten bereiken. Evenementen met voor ieder wat wils!

Dat kunnen we niet alleen, wij pretenderen niet de wijsheid in pacht te hebben. Dus heb je ideeën laat het ons dan vooral weten!

Wij wensen je veel plezier in Ochten!

Evenementen Vereniging Ochten