Inschrijven

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Inschrijven

De inschrijving voor het  Beach Event 2020 word in mei 2020 geopend. Het Beach Event wordt georganiseerd van 4 t/m 11 juli 2020. De vierdaagse wordt gelopen van 7 t/m 10 juli 2020.

Door jezelf in te schrijven ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: alle foto’s die tijdens dit evenement van de deelnemers worden gemaakt, mogen vrij gepubliceerd worden op onze website. Evenementen vereniging Ochten kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade die aan deelnemers of bezoekers is ontstaan tijdens het evenement. Schade mogelijk als gevolg van, maar niet beperkt tot: blessures, diefstal, ongevallen…etcetera. Tijdens het evenement zijn HUISREGLEMENT van toepassing. Door een evenement van de evenementen vereniging Ochten te bezoeken of eraan deel te nemen ga je automatisch akkoord met deze huisregels en de naleving ervan. De inschrijfgegevens worden maximaal tot 3 weken na het evenement bewaard en daarna verwijderd. De gegevens worden alleen gebruikt om je inschrijving te registreren en per mail te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinde noch doorgegeven aan derden.

Beachsoccer teams:
Teams bestaan uit 1 keeper en 4 spelers. Hier vind je de regels van het Beachsoccer-toernooi. Voor de jeugd is het raadzaam om met minimaal 6 spelers en 1 keeper een team te vormen. Het voetballen in het zand is namelijk best zwaar (hebben we zelf gemerkt ;-)).

Beachvolley teams (editie 2020 = vol):
Het team bestaat uit 4 spelers die in het veld staan. Er mag gewisseld worden (er is geen maximum gesteld aan het aantal wissels). Hier vind je de regels van het Beachvolley-toernooi.

Pubquiz
De Pubquiz tijdens het Beach Event is inmiddels “berucht” vanwege de gezeligheid! Schrijf je dus vooral in met een team van maximaal vijf personen die allemaal ouder zijn dan 16 jaar.

VIERDAAGSE

De inschrijving voor de Vierdaagse via de website is gesloten. Maar je kunt natuurlijk nog gewoon meelopen. Kom op maandag 6 juli vanaf 18:30 naar het Beachtoernooi terrein en schrijf je in bij de Vierdaagse tent.

Menu